Не всі захисники Маріуполя з Хмельниччини повернулись з російського полону

Фото: https://suspilne.media/

Не всі захисники Маріуполя з Хмельниччини повернулись з російського полону. Серед тих, кого ще досі не визволили кам’янчанин Ярослав Отрок та житель Нетішина Ігор Муляр.

Інформує ресурс Суспільне.

За інформацією Кам’янець-Подільської міської ради, наразі у полоні перебуває азовець, мешканець Кам’янця-Подільського Ярослав Отрок. Чоловік обороняв Маріуполь із першого дня повномасштабного вторгнення. У Кам’янець-Подільській міській раді опублікували розповідь дівчини Ярослава.

На фото Ярослав Отрок. Фото: Кам’янець-Подільська МР

“Ярослав народився у Кіровоградській області. До нашого міста вперше приїхав у 2019-ому році, коли ми тільки починали зустрічатися. І майже одразу вирішив, що після закінчення контракту переїде назавжди до Кам‘янця. У нас було дуже багато планів, як ми облаштуємо свій дім. Але, на жаль, повномасштабне вторгнення Росії поставило на паузу наші спільні мрії. Проте ми, його сім‘я і друзі, дуже чекаємо нашого Героя додому”, – розповіла дівчина Ярослава.

Ще один захисник Маріуполя з Хмельниччини досі перебуває у російському полоні. Це Ігор Муляр з Нетішина. Про це написала дружина воїна Наталія Муляр.

“21 вересня з полону повернусь 215 наших оборонців, але це дуже маленька частина з тих, хто ще залишився там. Боротьба продовжується і прийшов час показати обличчя всіх Героїв, які боронили нашу країну, вистояли до останнього на Азовсталі й зараз знаходяться в полоні та страждають від жорстоких тортур ворога. Наш мужній і відважний герой, справжній патріот, люблячий тато, який готовий віддати життя за своїх дітей, сім’ю та країну Ігор Муляр, а для побратимів Естонець”, – написала Наталія.

На фото “азовець” Ігор Муляр. Фото: Наталія Муляр

За її інформацією, військовий шлях Ігоря Муляра почався з 2015 року.

“На початку 2021 року збулася його мрія, коли перевівся в Маріуполь до Полку “АЗОВ”, бо тут воюють найсильніші та найвідважніші воїни. Від початку повномасштабного вторгнення Ігор, разом з побратимами героїчно тримали оборону Маріуполя та Азовсталі всі 86 днів, відтягуючи всі сили ворога на себе, в нелюдських умовах, без їжі, без води аж до наказу припинити оборону. А далі понад чотири місяці продовжується пекло, перебуваючи в руках ворога, маючи не одну контузію, двічі травмовану спину та руку ще з Азовсталі. Але ми знаємо найголовніше, що він живий”, – пише дружина Азовця.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне