Нетішин: проведено обстеження закладів торгівлі, сфер послуг, готелів та інших суб’єктів господарювання

Фото: https://consumerhm.gov.ua/

На виконання Постанови КМУ від 09.12.2020 №1236, протокольного рішення позачергового засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 20.10.2021 №16, 26 жовтня 2021 року на території м. Нетішин проведені комісійні обстеження закладів торгівлі, сфер послуг, готелів та інших суб’єктів господарювання. 

До складу комісії увійшли спеціалісти відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Славутського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області, працівники ВП Шепетівського РУП ГУ НП в Хмельницькій області та представник виконавчого комітету Нетішинської міської ради.

https://consumerhm.gov.ua/

Під час обстежень особливу увагу було приділено дотриманню протиепідемічних вимог в громадських місцях, вакцинації персоналу від COVID-19. Крім того, перевірено забезпеченість засобами індивідуального захисту, дезінфікуючими засобами для рук, поверхонь та санітарно-гігієнічний стан приміщень тощо. 

На кожному об’єкті господарювання для працівників проведено інструктажі для запобігання поширенню коронавірусної інфекції (COVID-19), дотримання правил респіраторної гігієни та протиепідемічних заходів. 

За результатами обстежень матеріали з виявленими фактами порушень, у вигляді довідки, направлені до ВП Шепетівського РУП ГУ НП в Хмельницькій області. 

Робота в цьому напрямку продовжується.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне