Невідомі особи розгромили нову роздягальню на пляжі в Хмельницькому

1
Фото: @UHKHKhmelnitsky

На Хмельницькому пляжі невідомі споганили нові роздягальні. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-служба Управління ЖКГ міста Хмельницького. 

2

@UHKHKhmelnitsky

Ранок розпочався зовсім не добре – цьогоріч пляж має мати оновлене обличчя: вже встановили нові роздягальні, демонтували старі та ушкоджені, очистили від очерету прибережну смугу, запланували завезти пісок…. Але ще поки купальний сезон не розпочався, а нову роздягальну споганили. Чому?! Невже старі були краще?! Невже не варто нічого змінювати, вдосконалювати і розбудовувати?- зазначили у дописі.

4

@UHKHKhmelnitsky

Варто зауважити, що заміна роздягалень і фонтанів обійшлася бюджету міста у 125 тисяч гривень. Щоправда, купального сезону нові кабінки не дочекалися. 

Думаєте все нововстановлене має мати охорону!? Чому ми не вважаємо наше рідне місто нашою домівкою, яку ми повинні оберігати, адже коли ми купляємо новий диван в квартиру ми ж не встановлюємо камери чи охорону, яка б оберігала новопридбаний диван, а самі намагаємось дбайливо ставитись до нової речі. Чому ж усе, що робиться за наші кошти (бюджет міста формується з наших податків, в тому числі) не цінується нами!? Що потрібно зробити, щоб навчитись цінувати те що маємо і примножувати здобуте? – написали у соцмережі. 

@UHKHKhmelnitsky

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне