Нові валідатори у хмельницьких тролейбусах прийматимуть не лише е-квитки, а й банківську картку

Фото: Суспільне

У двадцяти тролейбусах обласного центру встановили нові валідатори, повідомляє Суспільне.

Заступниця директора з виробництва Хмельницького комунального підприємства “Електротранс” Наталя Свистун розказує про різницю між старим та новим валідатором.

«Старий валідатор передбачає здійснення оплати проїзду виключно електронними квитками. Новий же валідатор передбачає здійснення оплати не лише е-квитками, але й банківською карткою а також одноразовий квиток, який прикладається до нижньої частини валідатора і також за допомогою функції Google Pay та Apple Pay. Якщо пасажир здійснює оплату е-квитком – він коштує 5 гривень, якщо іншими способами оплати, тоді вартість проїзду буде 6 гривень», – говорить Наталя Свистун.

За її словами, найбільш популярною формою оплати проїзду у тролейбусах – електронний квиток та QR-код. Заступник Хмельницького міського голови Микола Ваврищук розповів, чому встановлюють нові валідатори.

«Наразі, щоб сплатити за проїзд карткою, потрібно підходити до водія, таким чином ми хочемо спростити задачу для пасажира, який хоче сплатити карткою, він не буде змушений йти до водія, а зможе це зробити безпосередньо біля валідатора», – Микола Ваврищук.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне