Новою заступницею Габінета стала його радниця і науковець з донецького університету

Фото: ngp-ua.info

Заступницею голови Хмельницької ОДА призначено Оксану Ситницьку, яка до цього вважалася радником голови облдержадміністрації Дмитра Габінета. Інформує НГП.

Про це свідчать дані офіційного сайту ОДА.

Сьогодні пані Ситницька була присутня на розширеному засіданні колегії облдержадміністрації у статусі заступника очільника області. Вона відповідатиме за гуманітарний напрямок, який раніше вела Світлана Павлишина, у якої 27 січня був останній робочий день на займаній посаді.

Як писав НГП, Оксана Ситницька є кандидатом юридичних наук та доцентом кафедри цивільного права і процесу Донецького національного університету імені Василя Стуса. Після тимчасової окупації Донбасу університет імені Василя Стуса “переїхав” до Вінниці.

У доробку нової заступниці голови ОДА понад 60 наукових та навчально-методичних публікацій.

До викладацької діяльності у донецькому виші вона працювала на кафедрі теорії та історії держави і права Хмельницького університету управління та права імені Юзькова.

Крім цього, пані Ситницька є співзасновницею Хмельницького обласного осередку міжнародної громадської організації “Україна-Польща-Німеччина”, який очолює депутат обласної ради і колишній ректор Хмельницького університету управління та права Віталій Олуйко.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне