ОДА насварила Волочиський район за недотримання умов “червоної” зони

Фото: https://novynarnia.com/

У Волочиському районі, який з 14 вересня мав би перейти на жортский режим карантинних заходів, оскільки потрапив до “червоної” зони, спостерігається ігнорування відповідних заходів.

Про це повідомив перший заступник голови Хмельницької ОДА Роман Примуш на брифінгу.

“Якщо Наркевичська і Війтовецька громади зупинили навчальний процес і пасажирські перевезення, то у Волочиській громаді продовжчується навчання школах і діти відвідуть дошкільні навчальні заклади. Безперечно на це реагуватиме поліція і складатиме відповідні протоколи по кожному закладу. Нікому не подобаються обмежувальні заходи, але якщо їх не запроваджувати, то динаміка захворюваності зростатиме ще більшими темпами”, – наголосив він.

Примуш зауважив, що у закладах освіти Волочиського району є зафіксовані випадки на COVID-19.

Крім цього, високопосадовець відзначив владу Славути, яка організовано дотримується “червоної” зони і повністю перевела заклади освіти на дистанційну форму навчання.

Нагадаємо, що, 10 вересня Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій віднесла місто Славута та Волочиський район до “червоної” зони карантину, яка має ряд обмежень: зупинка громадського транспорту, закриття закладів освіти, припинення роботи закладів громадського харчування, ТРЦ, бізнес-центрів, магазинів.

Такий епідемічний рівень встановлюється на 14 днів.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне