Одночасно в трьох бібліотеках презентують четвертий випуск альманаху «Південний Буг»

132
Фото: khm.gov.ua/

24 вересня о 14.00 у центральній міській бібліотеці (вул. Подільська, 78) в рамках літературного фестивалю «Слово єднає – 2019» відбудеться презентація літературно-публіцистичного альманаху «Південний Буг» №4.

Вихід четвертого випуску альманаху «Південний Буг» приурочено Дню міста Хмельницького. Видання містить твори 57-ми авторів, коротку інформацію про Хмельницькі обласну і міську організації НСПУ, довідкові відомості про річку Південний Буг та 10 розділів художніх творів (загальним обсягом 256 сторінок).

Завдання цього випуску альманаху – познайомити читачів з творчістю наших письменників-побратимів із областей, де також протікає річка Південний Буг. До того ж багато опубліковано тут і творів молодих авторів – розділи «Нові імена» та «Молода муза». Вже традиційно в альманасі присутні розділи «Незабутні» (твори авторів, які відійшли у вічність, та спогади про них), «Літературні дослідження», «Гумор», «Для дітей» (проза та вірші для дітей).

Цей номер альманаху, як і три попередні, видано міським коштом відповідно до Програми підтримки книговидання місцевих авторів та популяризації української книги у м. Хмельницькому на 2018-2020 роки «Читай українською».

Вперше презентація буде проводитися одночасно в трьох бібліотеках – Хмельницькій міській центральній бібліотеці, Вінницькій обласній універсальній науковій бібліотеці ім. К. А. Тімірязєва, Миколаївській центральній міській бібліотеці ім. М. П. Кропивницького. Спілкування буде здійснено за допомогою скайп-зв’язку. У згаданих бібліотеках міст Вінниці і Миколаєва на відповідному заході будуть присутні автори, публікації котрих увійшли до «Південного Бугу» – №4.

 
 
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне