Огляд на стан сп’яніння пройшов: Красилівський суд закрив справу щодо водія за відсутністю складу правопорушення

35
Фото: court.gov.ua

Красилівський районний суд закрив провадження щодо водія, якого обвинувачували у відмові пройти огляд на стан сп’яніння.

Справа в тім, що інспектор поліції додав до протоколу висновок лікаря про такий огляд, за яким водій у стані алкогольного сп’яніння не перебував. Ні свідки, ні сам інспектор у судове засідання для пояснень не з’явилися.

За інформацією, яку поліцейський зазначив у протоколі, водій був за кермом з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Як йдеться в документі, чоловік відмовився від проходження медичної експертизи і на місці зупинки, і у медичному закладі. Зробив він це в присутності двох свідків. Час складення протоколу – 17 год. 20 хв.

У суді чоловік пояснив, що його дійсно зупинили патрульні і запропонували поїхати в лікарню на огляд. Він поїхав і медичний огляд пройшов. Час проведення огляду згідно із висновком лікаря – 18 год. 15 хв.

«Таким чином, належних та допустимих доказів, що ОСОБА_1 відмовився від огляду на стан сп`яніння матеріали справи не містять. У зв’язку з чим, наявність у діях ОСОБА_1 адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 130 КУпАП, не встановлено» – дійшов висновку суд.

 Прес-служба Хмельницького апеляційного суду

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне