Патрульні Хмельницького зупинили водія-наркомана

92
Фото: facebook.com

Патрульні зупинили водія BMW за порушення ПДР та виявили у нього речовини, схожі на наркотичні.

Учора, близько 22-ї години, на Проспекті Миру, патрульні зупинили за порушення Правил дорожнього руху, транспортний засіб BMW. Під керуванням місцевого жителя 1989 року народження.

У ході спілкування з водієм, інспектори помітили у нього явні ознаки наркотичного сп’яніння. А саме: зіниці очей не реагували на світло, порушення координації рухів, виражене тремтіння пальців рук. Від проходження огляду на стан наркотичного сп’яніння чоловік відмовився у встановленому Законом порядку.

Патрульні оформили на чоловіка протокол за частиною 2 статті 130 (відмова від проходження огляду на стан сп’яніння) КУпАП.
Також, у зв’язку із підозрілою поведінкою чоловіка, співробітники роти ТОР УПП в Хмельницькій області провели 30-річному водієві поверхневу перевірку, згідно статті 34 ЗУ «Про Національну поліцію».

У ході якої виявили у чоловіка три поліетиленові пакети із порошкоподібною речовиною невідомого походження.

На місце події патрульні одразу викликали слідчого оперативну групу, яка і надасть подальшу правову кваліфікацію, встановить походження невідомих речовин та причетність громадянина до ймовірного порушення.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне