Патрульні розшукали водія, що вчинив ДТП та покинув місце події

8
Фото: facebook.com

Учора, близько 8-ї години ранку, на службу 102 надійшло повідомлення, що на вулиці Лісогринівецькій, поблизу будинку 18, невідомий автомобіль допустив наїзд на транспортний засіб заявника — Opel Insignia. Після чого місце дорожньо-транспортної пригоди залишив.

Прибувши на місце події, патрульні одразу ж опитали як водія Opel, так і усіх очевидців події. Після чого патрульні встановили особу водія винуватця ДТП. Останнім виявився 32-річний хмельничанин, який керуючи автомобілем Fiat Fiorino, не врахував дорожньої обстановки, недотримався безпечного бокового інтервалу та скоїв наїзд на припаркований автомобіль Opel Insignia. Після чого місце дорожньо-транспортної пригоди покинув.

У результаті ДТП транспортні засоби отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками.

Спілкуючись з винуватцем ДТП, інспектори помітили у чоловіка явні ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння водій відмовився у встановленому Законом порядку.
Патрульні оформили на чоловіка 3️⃣ адміністративні протоколи:
✔️ за частиною 1 статті 130 (відмова від проходження огляду на стан сп’яніння) КУпАП;
✔️ за статтею 124 (вчинення ДТП без потерпілих) КУпАП;
✔️ за статтею 122-4 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.

В даній ситуації пошкодження отримали автомобілі. Які є лише металом, у порівнянні з безцінним життям і здоров’ям усіх учасників дорожнього руху, небезпеку для яких створюють водії напідпитку.
Вкотре наголошуємо вам, випив — за кермо не сіда

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне