Патрульні розшукали зниклого громадянина та повернули родині

г
Фото: @khmelpolice

Сьогодні, 16 січня, на службу 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Прибузька, зник з дому батько заявника. Про це інформує прес-служба патрульної поліції.

Прибувши на місце події чоловік повідомив інспекторам, що його батько має проблеми зі здоров’ям та уже не вперше зник з дому, а також те, що у чоловіка наразі вимкнений мобільний телефон.

Отримавши необхідну інформацію та прикмети чоловіка патрульні направились на пошуки зниклого громадянина. Невдовзі, на вулиці Вінницьке шосе, патрульні виявили чоловіка 1951 року народження, що підпадав під орієнтування та повернули родині.

Патрульні вкотре звертаються до громадян, будьте уважні та бережіть себе та своїх близьких!

Нагадаємо, що у патрульній поліції Хмельницької області відреагували на судове рішення про закриття адмінсправи стосовно хмельницького бізнесмена Івана Рудика. Правоохоронці підозрювали чоловіка у водінні автомобіля в нетверезому стані. Щоправда, так і не змогли у суді довести вину екс-нардепа. За словами Алли Плінської, на судовий розгляд справи патрульні поліцейські не давали всіх епізодів відеофіксації події та не пояснили причини зупинку водія. У відповідь речник Патрульної поліції Роман Мартинюк, на своїй сторінці у Facebook, написав фактів  щодо цієї справи. Факт1: Чоловік відмовився пройти огляд на стан сп’яніння, як на місці зупинки так і в медичному закладі. Факт2: Не існує примусового механізму чи обов’язку доставки водія на освідування до медичного закладу.  Якщо водій відмовляється — він несе відповідальність відповідно до ст.130 КУпАП за порушення п.2.5.ПДР України.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне