Патрульні вкотре виявили документи на автомобіль із ознаками підробки

11
Фото: facebook.com

Учора, на вулиці Кам’янецька, екіпаж патрульної поліції зупинив транспортний засіб Volkswagen за порушення Правил дорожнього руху. Під керуванням жителя Хмельницької області 1991 року народження. Під час перевірки документів на автомобіль за інформаційними базами, інспектори помітили, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу містить ознаки підробки.

Учора, на автодорозі М12 «Стрий – Знам’янка», патрульні зупинили транспортний засіб Audi за порушення Правил дорожнього руху. Під керуванням жителя Хмельницької області 1980 року народження. Під час перевірки документів на автомобіль за інформаційними базами, інспектори помітили, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу містить ознаки підробки.

Поліцейські, в обох випадках, на місце події викликали слідчо-оперативну для встановлення усіх обставин по справі та подальшої правової кваліфікації ймовірних правопорушень.
Вкотре наголошуємо громадянам, будьте відповідальними та неухильно дотримуйтесь законодавства. Адже подібні порушення носять кримінальний характер.

Нагадаємо, що на Хмельниччині поліцейські виявили валізу з наркотичними речовинами.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне