Патрульні вкотре виявили посвідчення водія із ознаками підробки

1
Фото: @khmelpolice

Як інформує прес-служба патрульних, подія сталася у Хмельницькому, на вулиці Озерна. Екіпаж патрульної поліції зупинив транспортний засіб Audi A6 за порушення Правил дорожнього руху. Кермувальником автомобіля виявився місцевий житель 1987 року народження.

Під час перевірки документів на автомобіль за інформаційними базами, інспектори помітили, що посвідчення водія, що пред’явив чоловік для ознайомлення, містить ознаки підробки.

2

@khmelpolice

Для встановлення усіх обставин по справі патрульні на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Вона  наразі займається даною справою.

Патрульні вкотре наголошують громадянам, будьте відповідальними та неухильно дотримуйтесь норм чинного законодавства, та пам’ятайте за використання завідомо підробленого документа передбачена кримінальна відповідальність. 

Нагадаємо, що на Хмельниччині сталася кривава ДТП. Одна людина загинула, двоє отримали травми. Дорожньо-транспортна пригода сталася 20 березня, близько 18.40 години на автодорозі «Житомир — Чернівці» поблизу села Антонівці Ярмолинецького району. Попередньо встановлено, що 33-річний хмельничанин на автомобілі «Фіат Добло», рухаючись в напрямку обласного центру, під час маневру обгону допустив лобове зіткнення з автомобілем «БМВ 525» під керуванням 26-річного жителя міста Городок. У результаті ДТП водій автомобіля «Фіат Добло» від отриманих травм помер на місці події. Водій автомобіля «БМВ» із політравмою у важкому стані госпіталізований до реанімаційного відділення Хмельницької обласної лікарні. У його 22-річної пасажирки діагностували численні забої, струс головного мозку та закриту черепно-мозкову травму. Потерпілу госпіталізували до неврологічного відділення Ярмолинецької центральної районної лікарні. Її стан лікарі оцінюють як задовільний.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне