Патрульні виявили документи на автомобіль із ознаками підробки

11
Фото: @khmelpolice

Про це повідомляє прес-служба Патрульної поліції. 

 18 червня, близько 14-ї години, на автодорозі Н03, неподалік села Ружичанка, екіпаж патрульної поліції зупинив транспортний засіб Audi A4 за порушення Правил дорожнього руху. Кермувальником автомобіля виявився житель Хмельницької області 1983 року народження. Під час перевірки документів на автомобіль за інформаційними базами, інспектори помітили, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу містить ознаки підробки.

22

@khmelpolice

19 червня, близько 13-ї години, на вулиці Старокостянтинівське шосе, патрульні зупинили транспортний засіб Audi 80. Водій порушив Правила дорожнього руху. Чоловік – житель Хмельницької області 1960 року народження. Під час перевірки документів на автомобіль, патрульні помітили, що свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу містить ознаки підробки.

У обох випадках поліцейські на місце події викликали слідчо-оперативну для встановлення усіх обставин по даних справах та подальшої правової кваліфікації ймовірних правопорушень.

Вкотре наголошуємо громадянам, будьте відповідальними та неухильно дотримуйтесь законодавства. Позаяк подібні порушення носять кримінальний характер.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне