Патрульні виявили нетверезого таксиста без відповідної ліцензії

г
Фото: @khmelpolice

Сьогодні, на Проспекті Миру 65, патрульні спільно із співробітниками Укртрансбезпеки зупинили водія «Daewoo Lanos» на іноземній реєстрації. Як інформують патрульні, чоловік порушив правила дорожнього руху.

Під час спілкування із кермувальником, інспектори помітили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння за допомогою приладу «Драгер». Його показник більше як у два рази перевищив допустиму норму алкоголю у крові.

На водія патрульні оформили протокол за частиною 1 статті 130 КУпАП за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Окрім цього, співробітники Укртрансбезпеки оформили на чоловіка адміністративні матеріали за частиною 2 статті 164 КУпАП за повторність провадження діяльності з перевезення пасажирів без відповідної ліцензії.

Управління патрульної поліції наголошує водіям служб таксі про відповідальність за безпеку пасажирів під час надання послуг з перевезення пасажирів та наголошує про необхідність оформлення всіх дозвільних документів.

Вкотре звертаємось до громадян, у разі виявлення водія напідпитку повідомляйте про це на службу 102, адже нетверезий водій — потенційний убивця. Наголошуємо Ваше повідомлення, за бажанням, може бути анонімним.

Нагадаємо, що у Кам’янці-Подільському поліцейські затримали юнака, який викрав позашляховик. Перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, 19-річний зловмисник розбив в автівці вікно, проник в салон та намагався виїхати в місто. Юнак був затриманий правоохоронцями неподалік від місця скоєння злочину. Подія мала місце 30 грудня близько 22.30 години по вулиці Князів Коріатовичів поблизу кафе «Зустріч». Перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, 19-річний мешканець Кам’янець-Подільського району за допомогою дошки розбив вікно позашляховика «ZX AUTO Admiral», який був припаркований на стоянці біля закладу.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне