Патрульні виявили у 29-річного водія речовини, що ймовірно заборонені в обігу

123
Фото: facebook.com

17 грудня, близько 23-ї години, на вулиці Старокостянтинівське шосе, патрульні зупинили за порушення Правил дорожнього руху, автомобіль Daewoo Lanos. Під керування місцевого жителя 1990 року народження.

У ході спілкування з водієм, інспектори виявили у нього явні ознаки наркотичного сп’яніння. А саме: порушення координації рухів, зіниці очей не реагують на світло, виражене тремтіння пальців рук. Від проходження огляду на стан наркотичного сп’яніння чоловік відмовився у встановленому Законом порядку.

Патрульні задокументували даний факт та склали на чоловіка протокол за частиною 1 статті 130 (відмова від проходження огляду на стан сп’яніння) КУпАП.

Також, згідно статті 34 Закону України «Про Національну поліцію», співробітники роти №1 батальйону УПП в Хмельницькій області провели поверхневу перевірку водія та автомобіля. У ході візуального огляду транспортного засобу патрульні виявили паперовий згорток з подрібленою речовиною рослинного походження та поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка і надасть подальшу правову кваліфікацію. Встановить походження речовин та причетність чоловіка до ймовірного правопорушення.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне