Патрульні затримали ймовірних крадіїв мобільного телефону

1
Фото: @khmelpolice

15 березня, близько 14-ї години, на службу 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Зарічанська, невідомі особи чоловічої статті, перебуваючи в салоні маршрутного транспортного засобу, шляхом вільного доступу, з жіночої сумки викрали мобільний телефон Samsung, який належав місцевій 32-річній мешканці. Про це інформує прес-служба Патрульної поліції.

Отримавши інформацію про правопорушення патрульні направились на місце вчинення крадіжки. Прибувши на місце події, громадяни вказали на одного із молодиків, що ймовірно був причетний до вчинення крадіжки. Патрульні затримали даного чоловіка, та передали орієнтування на іншого громадянина, що також можливо був причетний до вчинення правопорушення.

Невдовзі, на вулиці Шевченка, він також був затриманий поліцейськими.

На місце події патрульні одразу викликали слідчо-оперативну групу, котрі наразі займаються даною справою.

Слід зазначити, що у разі виявлення правопорушення, одразу повідомляйте на службу 102, адже від оперативності вашого повідомлення залежить змога затримати порушників по гарячих слідах.

Нагадаємо, що поліцейські затримали прикарпатців, які викрали 19-річного кам’янчанина. Працівники кримінальної поліції з’ясували, що зловмисники на автомобілі «Део Ланос» вирушили з Кам’янця-Подільського в напрямку Хмельницького. Одразу ж було введено план «Перехват», і у Хмельницькому по вулиці Кам’янецькій патрульні зупинили вказаний транспортний засіб і затримали зловмисників. 18 березня, близько 19.40 години до Кам’янець-Подільського відділу поліції зателефонувала 43-річна місцева жителька і повідомила, що біля будинку незнайомі люди посадили її 19-річного сина в автомобіль і повезли в невідомому напрямку. І вже близько 21.30 години в Хмельницькому по вулиці Кам’янецькій наряд патрульної поліції зупинив розшукуваний автомобіль «Део Ланос» сірого кольору, в якому перебувало четверо зловмисників. Як з’ясувалось — жителів Івано-Франківської області. Усіх їх затримали. Поліцейські встановили, що потерпілого затримані висадили на «кільці» поблизу Хмельницького. Попутнім транспортом він дістався Дунаєвець, де хлопця зустріли працівники поліції і доправили додому.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне