Патрульні зупинили водія за порушення ПДР та виявили у нього речовини, схожі на наркотичні

109
Фото: facebook.com

15 вересня, близько 15-ї години, на вулиці Зарічанська, патрульні зупинили автомобіль Mercedes, водій якого порушив Правила дорожнього руху.

Під час спілкування з кермувальником поліцейські помітили у чоловіка явні ознаки наркотичного сп’яніння. А саме: зіниці очей не реагували на світло, порушення координації рухів, тремтіння пальців. Від проходження огляду на стан сп’яніння на місці зупинки та в медичному закладі чоловік відмовився. Патрульні оформили на водія адміністративний протокол за частиною 1 статті 130  КУпАП.
Також, враховуючи поведінку чоловіка, яка зовсім не відповідала обстановці, поліцейські згідно статті 34 Закону України «Про Національну поліцію» провели громадянину поверхневу перевірку, в результаті якої у 44-річного місцевого жителя виявили ємність із речовиною рослинного походження зеленого кольору у подрібненому стані.

Патрульні на місце події одразу викликали слідчо-оперативну, яка наразі займається даною справою та встановить походження невідомих речовин, причетність громадянина до вчинення правопорушення.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне