Перед судом постане чоловік, який незаконно переправляв осіб через державний кордон

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Нагадаємо, у жовтні минулого року слідчі СУ Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області спільно з працівниками СБУ і міграційної поліції та за процесуального керівництва обласної прокуратури задокументували протиправну діяльність 45-річного мешканця міста Хмельницький, який налагодив канал незаконного переправлення громадян через кордон України. 

Зловмисник, виготовивши громадянину України паспорт однієї із європейських країн, організував безперешкодний перетин ним українського кордону, під час чого і був затриманий поліцією. За свою незаконну послугу чоловік отримав понад 140 тисяч гривень винагороди. 

Наразі розслідування в рамках кримінального провадження завершено. Обвинувальний акт за ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) та ч. 3 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України вже скеровано до суду. Підозрюваному може загрожувати від 7 до 9 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Позначки:  
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне