Перед судом постане чоловік, який підозрюється у вчиненні вбивства і замаху на вбивство

Фото: Поліція Хмельницької області
Слідчі слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області вже завершили досудове розслідування за даним фактом. Обвинувальний акт скеровано до суду. Зловмиснику може загрожувати до 15 років ув’язнення або довічне позбавлення волі.
 
Нагадаємо, подвійний злочин стався близько опівночі 19 травня цього року в с. Старий Кривин, що поблизу Нетішина. 47-річний чоловік посеред ночі прийшов на подвір’я своєї колишньої співмешканки, щоб з’ясувати стосунки. В результаті між ними виникла сварка, у ході якої зловмисник сильно побив 44-річну жінку та заподіяв їй удар ножем у груди. На крики з будинку вибіг син пораненої і кинувся захищати матір. У ході боротьби між ним та нападником, останній заподіяв 22-річному чоловікові несумісні з життям ножові поранення. Хлопець помер на місці події, а підозрюваний кинувся тікати на власному авто.
 
Поліцейські, які прибули на місце події, з’ясували, що у 2021 році чоловік уже притягувався до відповідальності за ч. 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством). Увесь особовий склад Шепетівського районного управління поліції був піднятий по тривозі, а на території району оголосили план «Перехват». В результаті пошукової операції, яка безперервно тривала понад 12 годин, зловмисника затримали. Увесь період розслідування чоловік перебував під вартою.
 
Наразі обвинувальний акт за фактом умисного вбивства та замаху на умисне вбивство (ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 115, п. 13 ч. 2 ст. 115), а також ч. 2 ст. 263 (Носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України вже скеровано до суду. За скоєне зловмиснику може загрожувати до 15 років ув’язнення або довічне позбавлення волі.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне