Переможницею проєкту Мо/Дні стала Лілія Романишин із бунтарською колекцією

44
Фото: /khm.gov.ua

Проєкт Мо/Дні – двічі переможець міської програми «Громадські ініціативи». Минулого року проєкт реалізувався як фешн-фестиваль показів дитячого та дорослого одягу, основним вектором фестивалю стала підтримка локального виробництва.

Про це інформує прес-служба Хмельницької міської ради.

Цьогоріч проєкт «Мо/Дні: Відкриття», створений засновницею ГО «Ріст Інновацій» Роксоланою Івановою. Він спрямований на всебічне сприяння молодим спеціалістам у сфері фешн-індустрії. У рамках проєкту заснована конкурсна програма, для молодих дизайнерів міста.

У фінальному показі, який відбувся 17 серпня, брали участь 7 колекцій учасників конкурсу. Три з яких стали головними переможцями й отримали грошову винагороду. Показ відбувся на даху одного із торговельних центрів міста. Та зібрав велику кількість шанувальників моди та молодих, креативних дизайнерів.

Так, перше місце здобула тату-майстер Лілія Романишин, яка представила колекцію чоловічого одягу «Вінтажне бунтарство».

Друге місце посіла студентка Хмельницького національного університету Тіа Тайсм. Дівчина навчається та мріє стати модельєром-конструктором одягу. Її колекція дебютна і має назву «Твоє обличчя».

І третє місце також студентка ХНУ Алла Кукурудзяк. Колекція має назву «Поєднувати непоєднуване». В роботах поєднано декілька стилів.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне