Під час поверхневих перевірок громадян патрульні все частіше виявляють речовини, схожі на наркотичні

106
Фото: facebook.com/

14 вересня, близько 1-ї години ночі, на вулиці Кам’янецька, патрульні виявили громадянина. Він побачивши поліцейських різко змінив напрямок руху та пришвидшив хід. Згідно статті 34 ЗУ «Про національну поліцію» поліцейські провели чоловіку поверхневу перевірку. В ході поліцейського заходу, у місцевого жителя 1987 року народження, патрульні виявили пластикову коробку із речовиною рослинного походження зеленого кольору у подрібненому стані.

13 вересня, близько 22-ї години, на вулиці Будівельників, патрульні виявили громадянина, який побачивши службовий автомобіль почав підозріло себе поводити. Помітно нервував та намагався уникнути спілкування з поліцейськими. Згідно статті 34 ЗУ «Про національну поліцію» патрульні провели чоловіку поверхневу перевірку. В ході поліцейського заходу, у місцевого жителя 1979 року народження, патрульні виявили поліетиленовий пакет із речовиною рослинного походження зеленого кольору у подрібненому стані.

У цих випадках патрульні на місце події одразу викликали слідчо-оперативну групу, яка і встановить усі обставини по справі. Походження невідомих речовин та подальшу правову кваліфікацію ймовірних правопорушень.
Зазначимо, з початку року патрульні зафіксували понад 200 подібних випадків.

Нагадаємо, що Старокостянтинівський район: рятувальники ліквідували пожежу господарчої споруди.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне