Під час прийому чергування співробітниками установи «Хмельницький слідчий ізолятор» було виявлено пакунок чорного кольору

10
Фото: facebook.com

Вранці 26 серпня 2019 року під час прийому чергування зовнішніх постів державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» співробітниками установи було виявлено на ділянці периметру № 2 невідомий поліетиленовий пакунок чорного кольору. Він був обмотаний прозорою поліетиленовою стрічкою. Особу, яка здійснила перекид затримати не вдалось.

За даним фактом повідомлено працівників Національної поліції України.

При прибутті на місце події СОГ Хмельницького ВП ГУНП в Хмельницькій області було проведено огляд пакунку. В якому виявлено та вилучено 6 мобільних телефонів із батареями живлення до них, 1 зарядний пристрій і USB-кабель. Також 2 пачки сухих дріжджів.

За даним фактом співробітниками установи проводиться робота по оформленню матеріалів за ознаками вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 188 КУпАП. Відповідальність за яку передбачено у вигляді попередження або накладення штрафу від п’ятнадцяти до двадцяти п’яти неоподаткованих мінімумів доходів громадян із конфіскацією заборонених предметів.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне