Під час рейду вручили 42 «повістки». Авангардівці, поліція та військові патрулюють вулиці Хмельницького

Фото: https://suspilne.media/

Вчора, 28 червня, під час рейду у Хмельницькому вручили 42 «повістки» (ред. направлення до військкомату на військово-лікарську комісію, щодо придатності до військової служби). Патрулюють вулиці обласного центру бійці підрозділу добровольчого формування «Авангард» Хмельницької територіальної громади спільно з поліцією та військовою комендатурою.

Про це Суспільному розповів командир добровольчого формування «Авангард» Сергій Вавринчук.

За його словами, всього на варту вулиць Хмельницького щоденно виходить п’ять екіпажів. Головна мета патрулювання – запобігати скоєнню громадянами адміністративних та кримінальних злочинів.

«Ми нагадуємо, що в Україні триває війна, тому дотримання вимог воєнного стану є обов‘язковим для кожного громадянина. Тому бійці підрозділу нагадують, що заклади громадського харчування, магазини та інші торговельні заклади, окрім тих що мають дозвільні документи, повинні закінчувати роботу о 22:00. Комендантська година починається о 23:00 та закінчується о 05:00. В цей час перебування на вулиці без дозвільних документів заборонено», – сказав Сергій Вавринчук.

Командир додає: всіх порушників громадського порядку та порушників комендантської години затримують, за допомогою бійців «Авангарду» та поліцейський, а представники військкомату вручають «повістки».

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне