Під­ви­щен­ня рів­ня зах­во­рю­ва­нос­ті: школярі у Нетішинській МТГ йдуть на дистанційне навчання

Фото: ІЛЮСТРАТИВНЕ

Сьогод­ні, 20 січ­ня, у Не­ті­ши­ні ко­мі­сія з пи­тань ТЕБ і НС зіб­ра­ла­ся по­за­чер­го­во. При­чи­на — різ­ке під­ви­щен­ня рів­ня зах­во­рю­ва­нос­ті на гос­тру рес­пі­ра­тор­ну хво­ро­бу, спри­чи­не­ну ко­ро­на­ві­ру­сом СОVID-19.

Відповідно до протокольного рішення позачергового засідання Нетішинської міської комісії з питань ТЕБ і НС від 20 січня 2022 року, у зв’язку з різким підвищенням рівня захворюваності на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом СОVID -19, з 24 по 31 січня в закладах загальної середньої освіти Нетішинської МТГ запроваджується дистанційна форма навчання.

У закладах культури виконавчого комітету міської ради та позашкільних закладах освіти та культури дистанційна форма занять запроваджується з 21 по 31 січня.

Робота продовольчих та непродовольчих ринків здійснюватиметься виключно за умов розрахунку – 1 людина на 10 квадратних метрів; робота закладів торгівлі: продовольчих та непродовольчих, кіосків, магазинів, супермаркетів, гіпермаркетів – виключно за умов розрахунку – 1 людина на 10 квадратних метрів; прийом відвідувачів суб’єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері громадського харчування (барів, ресторанів, кафе тощо) – при наповненості закладу на 50 %, з розрахунку не більше 4-х осіб за столиком та дотримання відстані 2-х метрів між столиками; робота спортивних залів, фітнес-центрів при умові – 1 людина на 10 квадратних метрів.

Повідомляє Нетішинська міська комісія ТЕБ і НС
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне