Підприємливий злодій: у Хмельницькому чоловік крав з магазину парфуми і одразу їх продавав

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

У Хмельницькому 38-річний чоловік вкрав у магазині парфуми, які одразу ж продав перехожому на вулиці. Після вдалої оборудки він знову повернувся до того ж самого торгівельного закладу і викрав ще один флакон, повідомили у поліції.

Подія сталася 11 липня по вул. Кам’янецькій. В одному із магазинів господарчих товарів невідомий чоловік викрав парфуми. Вийшовши з магазину, він збув їх перехожому, після чого знову повернувся і повторно здійснив крадіжку, таємно заволодівши ще одним флаконом. Та цього разу, коли зловмисник виходив з магазину, спрацювала сигналізація. Працівниця магазину швидко помітила зникнення товару з полиці, але чоловік уже встиг утекти. Тоді на місце події викликали правоохоронців.

Оперативники кримінальної поліції уже за декілька годин встановили місце знаходження правопорушника. Як з’ясували поліцейські, другі викрадені парфуми він також збув перехожим. Зловмисником виявився житель м. Миколаїв, який тимчасово проживає у Хмельницькому.

Йому уже оголосили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.4 ст.185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне