Підприємствам теплового та водопровідно-каналізаційного господарства Хмельниччини не повернули 1,2 млрд грн різниці в тарифах

Фото: ІЛЮСТРАТИВНЕ

Обсяг невідшкодованої підприємствам теплового та водопровідно-каналізаційного господарства Хмельницької області різниці в тарифах становить 1 млрд. 244,2 млн грн. Інформує НГП.

Як повідомляється в інформації ОДА, 938,2 млн грн припадає на послуги теплопостачання, 306 млн грн – водопостачання та водовідведення.

Нагадаємо, що 1 вересня Кабінет Міністрів України під час засідання затвердив Типове положення про територіальну комісію з питань узгодження заборгованості з різниці в тарифах за спожиті енергоресурси. Відповідний проект постанови розроблено Мінрегіоном.

«Одним із джерел погашення боргів підприємств теплоенергетики є відшкодування з держбюджету заборгованості з різниці в тарифах. Відтак, чинне законодавство вимагає створити у кожному регіоні територіальну комісію, положення про яку сьогодні затверджено Урядом», – повідомила заступник Міністра розвитку громад та територій Наталія Хоцянівська.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне