Підтримка військових в пріоритеті міської влади

74
Фото: /khm.gov.ua

Традиційно напередодні Дня збройних сил України міський голова Олександр Симчишин відвідує військові частини, які дислокуються в Хмельницькому. Підтримка наших захисників на особливому контролі міської влади. В Хмельницькому вже декілька років поспіль діє ухвалена міською радою Програма підтримки військових частин.

«Щороку в грудні особисто відвідую військові частини, щоб на власні очі побачити, як вони використовують гроші, виділені з бюджету міста. І щороку радію тому, що бачу. Так, наприклад, за рік бійці нашої легендарної “вісімки” з майже непридатного до використання приміщення зробили сучасну казарму для навчання. Ремонтують приміщення для зберігання зброї, господарські приміщення, санвузли, душові. Завдяки проведенню робіт своїми силами зроблено на 30-40 відсотків більше, ніж заплановано!», – зазначив Олександр Сергійович.

Військовий шпиталь на вулиці Чорновола (в/ч А2339) вже починає працювати з новим апаратом для штучної вентиляції легень та інструментами для ендоскопічних операцій на ЛОР-органах (вартість 400 тис. грн).

Для батальйону територіальної оборони придбано зимовий одяг та оргтехніку, зробили ремонт у штабі, закуплено нові меблі для терцентру комплектування та соціальної підтримки.

Зміцнювали матеріальну технічну базу і 19-ї окремої ракетної бригади, і 140-го центру спеціальних операцій, 383-го окремого полку дистанційно-керованих літальних апаратів, батальйону національної гвардії та інших.

У цьому році допомогу отримали всі 11 військових частин, які розташовані в межах Хмельницького, та Національної академії Державної прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького. Загалом у цьому році витрачено понад 5,3 млн грн. Обладнання, техніка, ремонти – все для наших військових. А ще постійна організаційна допомога, пільга при сплаті за землю (орієнтовно 29 млн грн).

Загалом за 4 роки для хмельницьких 11 військових частин та НАДПСУ виділено понад 15,4 млн грн.

«Ми допомагаємо всім без винятку підрозділам, що дислокуються у Хмельницькому. А не лише тим, яких держава визначила нашими «підшефними», – підкреслив міський голова.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне