Після проведення інвентаризації у Хмельницькій обласній дитячо-юнацькій спортивній школі виявили нестачу активів майже на 360 тисяч гривень

Фото: https://balance.ua/

Нещодавно Управління молоді та спорту Хмельницької ОДА ініціювало проведення інвентаризації необоротних активів обласної дитячо-юнацької спортивної школи.

Слід зауважити, що провести перевірку діяльності спортивної школи чиновники облдержадміністрації намагались ще у попередні роки. Однак тодішній директор школи Юрій Краснюк двічі письмово надавав відмову у проведені інспекції.

У результаті проведеної інвентаризації комісія зафіксувала численні порушення та недостачу активів на суму понад 360 тисяч гривень.

«Поспіхом списувались велосипеди, спортивний інвентар, навіть автомобільний прицеп. Робилось це без погодження з управлінням, нашвидкоруч, все практично в один день, напередодні звільнення Юрія Краснюка з посади директора школи» – наголошує начальник Управління молоді та спорту Хмельницької ОДА Володимир Клімов.

Слід зазначити, що представники спортивної школи відмовилися підписати інвентаризаційний акт.

Чиновники Управління молоді та спорту Хмельницької ОДА у коментарі НГП наголосили, що за результатами інвентаризації майна спортивної школи ініціюватимуть проведення ретельної перевірки діяльності попереднього керівництва обласної дитячо-юнацької спортивної школи.

Інформує НГП

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне