Після розслідування ДБР до військової частини на Хмельниччині повернуто викрадене майно

Фото: https://dbr.gov.ua/

Після розслідування слідчих Територіального управління ДБР Хмельницького до військової частини на Хмельниччині повернуте майно вартістю понад 300 тис. гривень.

Військову продукцію протягом 2018-2020 років розкрадав колишній завідувач сховища авіаційно-технічного складу. Встановлено, що посадовець викрадав авіаційне майно зі сховища та виносив його додому. Злочин було викрито після остаточного прийому-передачі речей, що зберігалися на складі.

Під час обшуку слідчі ДБР виявили у зловмисника 120 виробів військового призначення. Вартість завданих державі збитків могла становити понад 300 тис. гривень. За результатами роботи слідчих ДБР комплектуючі повернуто до військової частини.

https://dbr.gov.ua/

Наразі працівники Теруправління ДБР Хмельницького завершили досудове розслідування відносно колишнього завідувача сховища авіаційно-технічного складу.

Військовослужбовець обвинувачується у заволодінні чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчиненому у великих розмірах (ч. 4 ст. 191 КК України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Хмельницька спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Західного регіону, оперативний супровід – СБУ.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне