Поблизу історичного музею у м. Славута зіткнулися автомобіль та мотоцикл

Фото: Шепетівське районне управління поліції
21 березня близько 15 год 40 хв у м. Славута поблизу історичного музею відбулось зіткнення автомобіля Опель та мотоциклу. Повідомляє Шепетівське районне управління поліції. 
 
Попередньо поліцейські встановили, що 38-річний місцевий житель, керуючи автомобілем Опель рухався у зустрічному напрямку, при виконанні повороту ліворуч не надав перевагу у русі 32 –річному водію мотоцикла.
 

Шепетівське районне управління поліції

 
В результаті зіткнення водій мотоциклу отримав численні травми та госпіталізований до травматологічного відділення місцевої лікарня. За словами медиків, стан його здоров’я – задовільний.
 
Наразі розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 Кримінального Кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Слідство триває.
 

Шепетівське районне управління поліції

 
Нагадуємо, що санкція дано статті передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне