Погрожувала викликати поліцію і насміхалася. У Хмельницькому вчительку фізкультури покарали за цькування учнів

Фото: ІЛЮСТРАТИВНЕ

Хмельницький міськрайонний суд визнав винною вчительку фізичної культури СЗОШ №7 Хмельницького у булінгу стосовно учнів і призначив покарання у вигляді 1700 грн штрафу.

Про це повідомляє “Незалежний громадський портал” з посиланням на дані Єдиного держреєстру судових рішень.

На педагога було складено два адмінпротокола. З них випливає, що з 2019 року вона систематично вчиняє психологічний булінг (цькування). Зокрема, 14 вересня 2021 під час гри «уявним м`ячем» на уроці фізичної культури вчителька примусила дівчинку бігати, однак остання займається у підготовчій групі.

23 вересня вчитель виганяла ученицю з спортивної зали, кричала, насміхалась, погрожувала викликати поліцію. У результаті фізичних навантажень учениця 8-Б класу СЗОШ №7 погано себе почувала.

Внаслідок зазначених психологічних цькувань дівчина відмовляється в категоричній формі відвідувати уроки фізичної культури. Згідно з висновком практичного психолога, учениця перебуває у стривоженому стані, скута та напружена.

Суд проаналізував усі докази і дійшов висновків про підтвердження вини педагога у булінгу (цькуванні) учасника освітнього процесу. Окрім штрафу, порушниця заплатить 908 грн судового збору.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне