Полісмени вилучили у 40-річного чоловіка порох, наркотики та близько пів тисячі набоїв

11
Фото: hm.npu.gov.ua

У Ізяславському районі на Хмельниччині поліцейські виявили та вилучили з домогосподарства місцевого кримінального авторитета понад 80 кущів коноплі, близько 300 грам марихуани, саморобний пристрій для вживання наркотиків, а також банку з порохом та близько 500 набоїв різного калібру.

Про це інформує прес-служба правоохоронців. 

Власник домогосподарства раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини і навіть мав статус місцевого «смотрящого». Інформацію, яка дозволила припинили злочинну діяльність кримінального авторитета, здобули ізяславські оперативники в ході роботи над розкриттям іншого злочину — крадіжки з будинку одного з селян. 

Завдяки організаційним здібностям начальника Ізяславського відділення поліції та злагодженій взаємодії працівників слідчого і кримінального блоку поліцейського відділення отриману інформацію за процесуального керівництва місцевої прокуратури в найкоротший термін вдалося реалізувати та провести санкціонований обшук за місцем проживання зловмисника. У даному випадку саме злагодженість та оперативність дій усіх зазначених правоохоронців не дала підозрюваному жодного шансу залишитися безкарним. 

Усі вилучені під час обшуку речі направили на експертизу.

По даному факту слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель) та ст. 309 (Незаконне зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне