Поліцейські оголосили про підозру зловмиснику, який наніс тяжкі тілесні ушкодження 24-річному хмельничанину

Фото: hm.npu.gov.ua

Згідно ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України йому може загрожувати до 8 років позбавлення волі.

Події мали місце у дворі однієї із багатоповерхівок по вулиці Курчатова у Хмельницькому. Близько 2-ї години ночі потерпілий повертався додому і зробив зауваження шумній компанії, яка відпочивала у дворі, проте ті не відреагували. Через певний час чоловік знову вийшов на вулицю покурити і розмова повторилась, проте цього разу вже переросла у бійку. 

24-річний хмельничанин, який відпочивав у компанії, наніс потерпілому декілька ударів у голову, спричинивши тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, забою головного мозку, епідуральної гематоми та вдавленого перелому кісток склепіння черепа. 

Наступного дня стан потерпілого різко погіршився  і він звернувся за допомогою до лікарів, а вже з лікарні повідомлення надійшло до поліції. Працівники міської поліції оперативно встановили особу кривдника і затримали його.

Наразі чоловікові вже оголосили про підозру за  ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 8 років позбавлення волі. На період досудового розслідування суд взяв підозрюваного під домашній арешт.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне