Поліцейські оперативно затримали молодиків, які скоїли розбійний напад на 22-річного шепетівчанина

Фото:

Подія мала місце вчора, 1 квітня, близько 03.30 години в місті Шепетівка по Старокостянтинівському шосе. Потерпілий вранці звернувся до місцевого відділку поліції, і вже за кілька годин правоохоронці встановили і затримали зловмисників.

Підозрюваними виявились двоє місцевих жителів 23 та 21 року. Обоє раніше притягувались до кримінальної відповідальності за грабежі і розбої. Тієї ночі вони зустріли потерпілого біля однієї з торговельних точок, прослідкували за ним і на Старокостянтинівському шосе, поряд із відділенням банку, напали на нього. Хлопця повалили на землю, побили і відібрали в нього телефон iPhone 8, срібний ланцюжок з хрестиком, чоловічу сумку, в якій знаходились документи, банківські картки, електронна сигарета та інші цінні речі.

Вранці потерпілий звернувся із заявою до Шепетівського відділу поліції. Слідчий разом з оперативниками одразу ж зібрали та переглянули відео з камер спостереження, розташованих поблизу місця події, і встановили підозрюваних. За кілька годин їх розшукали і затримали.

Наразі по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років з конфіскацією майна. Слідчі дії тривають. Вирішується питання про обрання затриманим запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне