Поліцейські розшукують водія, який скоїв наїзд на 18-річну дівчину

Фото: hm.npu.gov.ua

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 26 лютого, близько 21.40 години по вулиці Проскурівського Підпілля в обласному центрі. Невстановлений водій «Фольксваген Гольф» скоїв наїзд на жительку Теофіпольського району і зник з місця події. Наразі його розшукують правоохоронці і звертаються до усіх можливих свідків ДТП з проханням надати будь-яку наявну інформацію.

На перехресті вулиць Проскурівського Підпілля та Кам’янецької невстановлений водій скоїв наїзд на 18-річну жительку Теофіпольського району, яка перетинала дорогу в невстановленому місці, після чого зник з місця події. 

У результаті ДТП потерпіла отримала тілесні ушкодження і була госпіталізована до травматологічного відділення обласної лікарні. 

По даному факту працівники поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі працюють над встановленням особи водія. 

Принагідно правоохоронці звертаються до можливих свідків події з проханням надати будь-яку інформацію або відео до Хмельницького відділу поліції.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне