Поліцейські встановлюють обставини ДТП, у якій загинув 70-річний велосипедист

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 14 вересня, близько 16.18 години на автодорозі М-12 сполученням «Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Знам’янка» поблизу села Вербка Летичівського району.

Усіх можливих свідків події поліцейські просять надати відому їм інформацію за телефонами (068) 025-33-90 або (067) 266-19-58.

Попередньо встановлено, що 34-річний житель м. Запоріжжя, рухаючись на автомобілі «Фольксваген Джетта» в напрямку м. Вінниця, виїхав на зустрічну смугу руху та скоїв наїзд на 70-річного пенсіонера, який їхав на велосипеді по узбіччю в напрямку смт Летичів. Від отриманих травм потерпілий загинув на місці події.

https://hm.npu.gov.ua/

Після наїзду автомобіль вилетів у кювет і перекинувся. Перевірка показала, що водій транспортного засобу був тверезий. Що призвело до автопригоди, наразі з’ясовують поліцейські. Також правоохоронці просять усіх можливих свідків події надати відому їм інформацію за телефонами (068) 025-33-90 або (067) 266-19-58.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 8 років. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне