Поліцейські встановлюють обставини двох ДТП, в результаті яких одна людина загинула та одна травмувалася

Фото: km.dsns.gov.ua

Аварії сталися  21 лютого у Волочиському та Новоушицькому районах. За даними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 286 ККУ та встановлюють усі причини й обставини подій.

Так, близько 17:08 години в с. Заміхів Новоушицького району 36-річний житель с. Жабинці, керуючи автомобілем «Фольксваген Т4», під час руху заднім ходом, не переконавшись у відсутності перешкоди, допустив наїзд на пішохода, 82-річну місцеву жительку. Внаслідок ДТП жінка від отриманих травм померла на місці події.

km.dsns.gov.ua

Ще одна аварія сталась близько 18:15 години у м. Волочиськ неподалік перехрестя вулиць Незалежності та Довженка. 51-річна жителька с. Лозова, керуючи автомобілем «ВАЗ 21101», не врахувавши дорожньої обстановки, допустила наїзд на 18-річну місцеву жительку, яка перетинала проїжджу частину вулиці по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок ДТП дівчина отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до травматологічного відділення Волочиської центральної районної лікарні.

km.dsns.gov.ua

За даними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження. У першому випадку — за ч. 2 ст. 286, у другому — за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі розслідування триває.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне