Поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в якій скоєно наїзд на 13-річну школярку

Поліцейські з’ясовують обставини ДТП, в якій скоєно наїзд на 13-річну школярку
Фото: hm.npu.gov.ua

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 11 березня, близько 08.15 години по вулиці Чорновола в обласному центрі. 74-річний місцевий житель на автомобілі «Москвич», рухаючись в напрямку мікрорайону Ракове, на регульованому пішохідному переході скоїв наїзд на 13-річну школярку, яка, за словами свідків, перетинала дорогу на червоний сигнал світлофора.

У результаті ДТП дівчина отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, забоїв і гематом. Потерпілу госпіталізували до Хмельницької міської дитячої лікарні.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини ДТП.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що на Хмельниччині поліцейські оперативно розкрили крадіжку з магазину. Подія мала місце в селі Довжок Кам’янець-Подільського району в ніч на 7 березня. Невідомий обікрав місцевий мінімаркет. Менш ніж за добу зловмисника вирахували і затримали. Більшу частину викраденої продукції у нього вилучили.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне