Поліцейські з Хмельниччини виявили три гранати, перевіряючи автомобіль на одному із блокпостів Харківщини

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Вчора поліцейські Кам’янець-Подільського райуправління поліції, які відряджені у складі зведеного загону поліції на деокуповану Харківщину, під час перевірки автомобіля на блокпосту виявили сховані три осколкові гранати.

Поліцейські, які наразі відряджені на деокуповану Харківщину у складі зведеного загону поліції Хмельниччини, виконують там різні задачі, одна з яких – несення служби на блокпостах. Там вони перевіряють підозрілі транспортні засоби та громадян, забезпечують правопорядок та допомагають місцевим мешканцям.

Так, вчора, 18 листопада, близько 11 години на одному із наших блокпостів поліцейські Кам’янеччини зупинили автомобіль марки «MERSEDES-BENZ SPRINTER» під керуванням 38-річного водія. Під час перевірки автомобіля поліцейські виявили три гранати. 

https://hm.npu.gov.ua/

Слідчі за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає  покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Походження і призначення боєприпасів встановлюється.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне