Поліцейські за лічені хвилини затримали двох жителів Львівської області, які викрали автомобіль «Шкода Октавія» і вчинили на ньому ДТП

Фото:

Подія мала місце вчора, 6 червня, близько 12.30 години в місті Волочиськ. Зловмисників затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. По даному факту відкрили кримінальне провадження, а також склали на водія 4 адміністративні протоколи.

28-річний та 30-річний жителі Львівської області зійшли у Волочиську з електрички. Перебували у стані алкогольного сп’яніння. Неподалік побачили «Шкоду Октавію» і вирішили покататися. Двері виявились незамкненими — водій відійшов на декілька хвилин.

Зважаючи на стан зловмисників, далеко від’їхати вони не змогли. Більше того — по дорозі зіткнулися з іншим автомобілем. Тим часом власник помітив зникнення авто, тож на його пошук одразу були зорієнтовані усі наряди груп реагування патрульної поліції. 

Патрульні зупинили автомобіль по вулиці Музейній. Перевірка на стан сп’яніння показала в крові водія майже 2 проміле алкоголю. Наразі йому вже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання на строк від 5 до 8 років. Також патрульні склали адміністративні матеріали за керування транспортом у стані алкогольного сп’яніння, без відповідних документів, а також за вчинення ДТП без потерпілих та залишення місця автопригоди.

До речі, обидва зловмисники раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Наразі по даному факту триває слідство.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне