Поліцейські затримали чоловіка, який застрелив своїх тестя і тещу та поранив 8-річну доньку

Фото: hm.npu.gov.ua

Після скоєного чоловік намагався скоїти самогубство, проте був затриманий нарядом групи реагування патрульної поліції Кам’янець-Подільського ВнП, яких викликала поранена донька зловмисника.

Події мали місце вчора, 24 жовтня близько 19.30 години в селі Завалля Кам’янець-Подільського району. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час сімейної суперечки чоловік з мисливської рушниці декілька разів вистрілив у 66-річного тестя та 65-річну тещу, а потім ще поранив у руку 8-річну доньку, яка кинулась захищати дідуся з бабусею. Від отриманих поранень пенсіонери померли на місці події.

Поки дружина намагалася вгамувати чоловіка, дівчинці вдалося втекти з будинку і викликати поліцію.

hm.npu.gov.ua

Тим часом зловмисник намагався покінчити життя самогубством: спочатку вистрілив собі в обличчя, а коли спроба не вдалася, зачинився в автомобілі і підпалив його. У цей час за викликом прибули патрульні, які разом з сусідами загасили транспортний засіб та затримали зловмисника.

Наразі 40-річний чоловік перебуває під вартою в лікарні. Його дочку прооперували, її життю та здоров’ю нічого не загрожує.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за  п. 1 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство двох і більше осіб) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років або довічне ув’язнення. Наразі вирішується питання про оголошення чоловікові про підозру та проводяться подальші слідчі дії.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне