Поліцейські затримали двох чоловіків, які побили і обікрали випадкового знайомого

Фото: hm.npu.gov

Обоє затриманих, один із яких — іноземець, раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень. Тепер їм може загрожувати до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

До Теофіпольського відділення поліції звернувся 32-річний житель селища і повідомив, що його побили і обікрали. Як розповів заявник, в одному із барів Теофіполя він познайомився з компанією молодиків. Разом розпивали спиртне. Під час застілля між чоловіками виникла суперечка. Підозрювані вивели нового знайомого на вулицю і почали бити, але тому вдалося вирватися.

Потерпілий попрямував додому, але поблизу місцевого водосховища його наздогнали ті ж чоловіки, побили та відібрали мобільний телефон і 100 доларів США, після чого зіштовхнули з дороги, щоб той не потрапив на очі перехожим.

hm.npu.gov

Спочатку чоловік боявся помсти нападників, але врешті звернувся до поліції. І буквально за декілька годин правоохоронці, опитавши працівників бару та усіх можливих свідків, встановили і затримали кривдників потерпілого. Ними виявились 20-річний місцевий житель та 35-річний іноземець.

Викрадений мобільний та грошові кошти поліцейські вилучили. Згідно ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) та ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України зловмисникам може загрожувати максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що працівники кримінальної поліції ГУНП в Хмельницькій області затримали шахрая, який ошукав 29-річного дніпрянина на півтора мільйони гривень.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне