Поліцейські затримали двох чоловіків, які у Старокостянтинові обікрали 18-річного юнака

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

За допомогою «злочинної схеми» гастролери з Кіровоградської області викрали у 18-річного юнака понад 8000 гривень.

Подія сталася 17 серпня близько 15:00 години у центрі міста. До 18-річного юнака підійшов невідомий чоловік, і показуючи грошові купюри, запитав, чи це не він їх загубив. Одразу ж підійшов інший чоловік і сказав, що гроші належать йому. Передивившись їх, чоловік зазначив, що це не вся сума. Тоді зловмисник почав наполягати, аби 18-річний юнак показав йому вміст своєї сумки. В ході метушні з сумкою та грошима, зловмисники непомітно для потерпілого заволоділи його коштами, після чого зникли у невідомому напрямку. 

Першочерговими оперативними заходами того ж дня поліцейські виявили зловмисників у місті Хмельницькому. Ними виявилися жителі Кіровоградської області, щодо одного з яких уже відкрите кримінальне провадження за аналогічний злочин. Правопорушники були затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі відділу поліції № 1 (м. Старокостянтинів) за даним фактом розпочали досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області
 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне