Поліцейські затримали хмельничанку за «замінування» магазину

Фото: поліція

Працівники Хмельницького відділу поліції затримали 65-річну хмельничанку, яка погрожувала підірвати магазин верхнього одягу.

21 грудня о 05:25 ранку до поліції надійшло повідомлення від продавчині одного з магазинів, розташованого по вул. Кам’янецькій в обласному центрі. Жінка розповіла, що на її особистий телефон подзвонила невідома особа і заявила, що має намір підірвати магазин верхнього одягу.  

В результаті перевірки інформація щодо замінування об’єкта не підтвердилась і поліцейські розпочали пошуки «жартівника». Правоохоронці встановили, що з погрозами щодо підриву до продавчині телефонувала місцева мешканка, 1955 р.н. 

За даним фактом внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 2-х до 6-ти років.

Зловмисниця затримана в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення їй підозри та обрання міри запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області
 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне