Поліцейські затримали молодика, який зі зброєю напав на сільського рибалку

9
Фото: 05453.com.ua

Подія мала місце в одному із сіл Шепетівського району. За вчинення хуліганства із застосуванням зброї 23-річного зловмисника затримали. Як повідомляє прес-служба ГУ НП у Хмельницькій області, йому може загрожувати до 7 років позбавлення волі.

36-річний потерпілий рибалив на сільському ставку, коли до нього підійшли декілька молодиків і почали вимагати припинити риболовлю. Після цього побили чоловіка і відібрали в нього спінінг та котушку. А потім 23-річний підозрюваний дістав свою мисливську рушницю і почав погрожувати потерпілому розправою, після чого здійснив постріл у напрямку ставу.

На допомогу односельцю нагодились двоє місцевих жителів 19 та 39 років, яких зловмисники теж побили.

Поліцейські встановили усіх фігурантів даної події. Молодика, який застосував зброю, затримали. Йому вже оголосили про підозру за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство, вчинене із застосуванням зброї) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років. На період досудового розслідування суд взяв молодика під варту із правом внесення застави.

Наразі слідчі дії тривають. Вирішується питання про оголошення підозри іншим учасникам події.

Нагадаємо, що на Хмельниччині викрито групу осіб, яка поширювала віруси для викрадення конфіденційної інформації. Зловмисники самостійно створювали, а також купували та модифіковували шкідливе програмне забезпечення. Ці програмні засоби вони поширювали в мережі інтернет на спеціалізованих форумах та чатах бірж криптовалют під виглядом ліцензійного програмного забезпечення. Насправді ж, користувачі завантажували на свій пристрій вірус. Зазвичай це були віруси типу «stealer» або «keylogger». Триває досудове розслідування розпочате за ч. 2 ст. 361 (Несанкціоноване втручання в роботу комп’ютерів, автоматизованих систем, комп’ютерних мереж чи мереж електрозв’язку) КК України.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне