Поліцейські затримали наркоторговця на прізвисько «Каратєль»

11
Фото: hm.npu.gov.ua

У Хмельницькому працівники поліції затримали чоловіка, який продавав наркотичні засоби та особливо небезпечні психотропні речовини хмельничанам та мешканцям області. Про це інформує прес-служба полісменів. 

Слідчі-детективи слідчого управління ГУНП в Хмельницькій області затримали 40-річного хмельничанина за збут особливо небезпечної психотропної речовини під назвою «PVP». У злочинному середовищі він був відомий під прізвиськом Каратєль. 

Чоловік раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів, пов‘язаних з незаконним обігом наркотиків та психотропних речовин. Та це не стало для нього життєвим уроком. Маючи непогашену судимість, він знову взявся за збут особливо небезпечних психотропних речовин. 

Оперативну інформацію щодо злочинної діяльності хмельничанина слідчі-детективи отримали на початку 2019 року. Під процесуальним керівництвом прокуратури вони упродовж шести місяців збирали доказову базу та проводили документування злочинної діяльності наркозбувача, аби притягнути його до відповідальності.

25 червня під час проведення контрольної закупки зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). 

Під час затримання наркозбувача в нього вилучили грошові кошти, за які він збув наркотичний засіб «Метадон». 27 червня суд обрав злочинцю запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

Наразі детективи працюють над встановленням каналу надходження наркотичної речовини в область.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне