Поліцейські затримали водія, який у стані сп’яніння на смерть збив пішохода і зник з місця події

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Швидко встановити транспортний засіб і затримати водія поліцейським допомогло відео з камер відеонагляду. Тепер за скоєне молодику може загрожувати до 10 років ув’язнення.

Подія сталася вчора, 25 січня, близько 22:50 години в м. Городок по вулиці Гончара. 28-річний місцевий житель, у стані сп’яніння керуючи мікроавтобусом «Рено Трафік», скоїв наїзд на 54-річного чоловіка. Від отриманих травм останній загинув.

Зловмисник зник з місця вчинення ДТП, проте поліцейські оперативно встановили його за допомогою камер відеонагляду. Водія затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

За даним фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 10 років ув’язнення.

Наразі вирішується питання про оголошення затриманому підозри та обрання йому запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне