Поліцейські затримали «закладчика» небезпечних синтетичних наркотиків

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Зловмисником виявився 39-річний житель м. Дунаївці. Йому вже оголошено підозру. За скоєне чоловікові може загрожувати до 12 років ув’язнення. 

7 червня близько 19:30 години на одному з блокпостів правоохоронці зупинили автомобіль під керуванням 39-річного чоловіка, у якого були виявлені наркотики.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські вилучили у підозрюваного понад 250 згортків із речовиною кристалічного походження. Експертиза показала, що це наркотична речовина PVP.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Хмельницького районного управління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили чоловікові підозру за ч. 3 ст. 307 (Незаконне придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне