Поліцейські затримали жителя Хмельницького району за заподіяння тяжких тілесних ушкоджень скляною пляшкою

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Зловмисник вдарив перехожого по голові скляною пляшкою, після чого уламком скла наніс проникаюче поранення у шию. За скоєне йому може загрожувати до 8-ми років ув’язнення.

Подія сталася 5 вересня близько 21:00 години у одному із сіл Лісогринівецької територіальної громади. 59-річний чоловік на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин наніс удар скляною пляшкою по голові 40-річному місцевому жителю, коли той проходив повз підозрюваного у компанії своїх товаришів. Після чого гострим уламком пляшки вдарив чоловіка в шию. 

Товариші потерпілого, які стали свідками події, негайно викликали швидку та поліцію. Уже за лічені хвилини на місце події прибули правоохоронці. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Хмельницького райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури уже оголосили чоловіку про підозру за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Слідство триває.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне